NY_Historikk_illustrasjon_stor

Medlemsfordeler

Som medlem av Norske Dansekunstnere får du en rekke positive fordeler, både i form av rabatter, opplæringskurs i ulike tema, og rådgivning.

Rådgivning og juridisk bistand

Som medlem kan du alltid ta kontakt med forbundet når du trenger informasjon eller rådgivning. Vi veileder deg i spørsmål rundt ansettelser, kontrakter, lønn, skatt og fradrag, pensjon, konflikter og dilemmaer du måtte ha rundt ditt virke som dansekunstner.

  • Norske Dansekunstnere har en avtale med Advokatene Graasvold og Stenvaag som bistår forbundet ved behov.
  • Norske Dansekunstnere holder gjennom året ulike kurs, for eksempel i forbindelse med selvangivelsen, i tillegg til en rekke medlemsaktiviteter som åpent hus, samtaler og seminarer.

Regnskapstjenester og økonomisk veiledning

Norske Dansekunstnere har flere avtaler som skal bistå og avhjelpe våre medlemmer når det kommer til skatt, regnskap og økonomi.

  • Som medlem hos Norske Dansekunstnere får du 15% rabatt på alle tjenester hos Fiken.
    Fiken holder også to gratis seminarer for våre medlemmer gjennom året.
  • Kunstnerpakken er e-bøker skrevet av Otto Risanger som inneholder svært nyttig informasjon for deg som lever av kunstnerisk virksomhet. Disse får du automatisk tilgang til som medlem – kontakt oss for å få tilgang til bøkene.

Kunstnerforsikringen

Norske Dansekunstnere har inngått en kollektiv avtale med Kunstnerforsikringen på vegne av sine medlemmer. Avtalen gir tilgang til svært gunstige priser på både personlige og næringsrettede forsikringsordninger.

Det er kun ordinære, prøve- og seniormedlemmer som har tilgang til å inngå Kunstnerforsikringen.

Kunstnerforsikringen er et felles forsikringssamarbeid mellom en rekke norske kunstnerorganisasjoner. Forsikringsleverandør er Tryg Forsikring.

Scenekortet

Scenekortet gir rett til rabatterte billetter ved Norsk teater- og orkesterforenings medlemsinstitusjoner. Alle medlemmer av Norske Dansekunstnere som har betalt kontingent får årlig tilsendt en SMS med en lenke der Scenekortet kan lastes ned.

Slik laster du ned webkortet

Medlemmer som ikke har smarttelefon der de kan laste ned kortet, kan henvende seg til forbundet på kontakt@norskedansekunstnere.no eller telefon 21 02 71 80.

Husk at Scenekortet er personlig. Du må fremvise ID for å benytte Scenekortet, enten det er digitalt eller på papir. Kontingent i Norske Dansekunstnere må være betalt for å få utstedt kortet. Send en e-post til kontakt@norskedansekunstnere.no eller ring 21 02 71 80 dersom du ikke har fått faktura

Det er NTO er ansvarlig, distribuerer og sender ut scenekortet. Har du tekniske problemer ta kontakt med NTO på nto@nto.no eller tlf. 23 10 09 90.

Les mer om Scenekortet her
Scenekortet

Tidsskriftet Dansekunst

Som medlem vil du to ganger i året få tildelt tidsskriftet Dansekunst.

Dansekunst skal være et tidsskrift hvor tanker, ideer og erfaringer deles. Hver utgave har en overbygning – et prisme – som et knippe bidragsytere inviteres til å bryte sitt arbeid og sin oppmerksomhet igjennom. Slik kan kanskje både bidragsytere og lesere oppdage noe nytt om sitt eget arbeid.

Les mer her!
Tidsskriftet Dansekunst

Behandling og trening

Forbundet har fått på plass gode priser på behandling og trening for sine medlemmer.

For inngående informasjon om de forskjellige tilbudene kontakt forbundet direkte.

Spaniahuset – Villa Thalia

Har du behov for ferie? Medlemmer i Norske Dansekunstnere får tilgang til rimelig leie av Norsk Skuespillerforbund sin “Villa Thalia” i Spania.

Ta kontakt med oss på kontakt@norskedansekunstnere.no for mer informasjon.

Villa Thalia
Har du behov for ferie? Medlemmer i Norske Dansekunstnere får tilgang til rimelig leie av Norsk Skuespillerforbund sin “Villa Thalia” i Spania.