NY_Historikk_illustrasjon_stor

Medlemsfordeler

Som medlem av Norske Dansekunstnere får du en rekke positive fordeler, både i form av rabatter, opplæringskurs i ulike tema, og rådgivning.

Rådgivning og juridisk bistand

Som medlem kan du alltid ta kontakt med forbundet når du trenger informasjon eller rådgivning. Vi veileder deg i spørsmål rundt ansettelser, kontrakter, lønn, skatt og fradrag, pensjon, konflikter og dilemmaer du måtte ha rundt ditt virke som dansekunstner.

  • Norske Dansekunstnere har en avtale med Advokatene Graasvold og Stenvaag som bistår forbundet ved behov.
  • Norske Dansekunstnere holder gjennom året ulike kurs, for eksempel i forbindelse med selvangivelsen, i tillegg til en rekke medlemsaktiviteter som åpent hus, samtaler og seminarer.

Regnskapstjenester og økonomisk veiledning

Norske Dansekunstnere har flere avtaler som skal bistå og avhjelpe våre medlemmer når det kommer til skatt, regnskap og økonomi.

  • Som medlem hos Norske Dansekunstnere får du 15% rabatt på alle tjenester hos Fiken.
    Fiken holder også to gratis seminarer for våre medlemmer gjennom året.
  • Kunstnerpakken er e-bøker skrevet av Otto Risanger som inneholder svært nyttig informasjon for deg som lever av kunstnerisk virksomhet. Disse får du automatisk tilgang til som medlem – kontakt oss for å få tilgang til bøkene.

Kunstnerforsikringen

Norske Dansekunstnere har inngått en kollektiv avtale med Kunstnerforsikringen på vegne av sine medlemmer. Avtalen gir tilgang til svært gunstige priser på både personlige og næringsrettede forsikringsordninger.

Det er kun ordinære, prøve- og seniormedlemmer som har tilgang til å inngå Kunstnerforsikringen.

Kunstnerforsikringen er et felles forsikringssamarbeid mellom en rekke norske kunstnerorganisasjoner. Forsikringsleverandør er Tryg Forsikring.

Som medlem får du tilgang til Scenekortet som gir deg rett til to billetter til redusert pris pr. produksjon ved flere av landets scenekunstinstitusjoner.

Behandling og trening

Forbundet har fått på plass gode priser på behandling og trening for sine medlemmer.

For inngående informasjon om de forskjellige tilbudene kontakt forbundet direkte.

Har du behov for ferie? Medlemmer i Norske Dansekunstnere får tilgang til rimelig leie av Norsk Skuespillerforbund sin “Villa Thalia” i Spania.