Arbeidsliv_toppillustrasjon_medium

Stillingsutlysninger

På denne siden deler vi fortløpende relevante stillingsutlysninger for dansere, koreografer og pedagoger. Forbundet oppfordrer også til å følge Danseinformasjonen, da de også har en god oversikt over stillinger innenfor dansekunstfeltet.

Audition Amadeus, Kilden Teater og Konserthus

Kilden teater og konserthus skal høsten 2021 produsere Peter Schaffers moderne klassiker, musikkteaterforestillingen Amadeus. I den forbindelse søker de etter sterke og allsidige skuespillere, dansere og sangere.

Kilden teater og konserthus ønsker et mangfold blant aktørene, og ser etter ulike uttrykk, stemmer, kropper og personligheter.

Prøveperiode 2.august - 16.september 2021 / Forestillingsperiode 17.september - 16.oktober 2021.

Audition avholdes i Oslo 6, 7 og 8.september 2020.

Koreograf: Thomas Glans

Søknadsfrist 10.august 2020

Utlysning

Harstad kulturskole søker dansepedagog i inntil 85% stilling

Harstad kulturskole søker primært deg som har kompetanse til å undervise i jazzballett og hip hop og som kan undervise barn og ungdom med stort engasjement. Stillingsstørrelsen kan avhenge av elevgrunnlaget høst 2020 og stillingen kan deles. Tiltredelse 01.08.2020.

Arbeidsoppgavene inkluderer undervisning av ulike dansepartier, arbeid med prosjekter / forestillinger, og tverrfaglig arbeid. Man jobber selvstendig, men også i samarbeid med andre lærere på kulturskolen.

Harstad kommune er Nord-Norges tredje største by, med 25 000 innbyggere. Kulturskolen har ca 700 elevplasser, med 430 på dans. Skolen har et stort dansemiljø og tradisjon for både større danseforestillinger og prosjekter/oppdrag i samarbeid med ulike aktører.

Søknadsfrist er 7-juni 2020

Les mer her!

Lillehammer og Gjøvik Dansesenter søker dansepedagog

Vi søker en kreativ og initiativrik dansepedagog som vil være med å forme vårt stadig voksende miljø i Lillehammer. Senteret teller 800 elever i alderen 5-20 år. Vi har kurs innen klassisk ballett, jazzballett, moderne, hip hop, barnedans m.m.

Stillingen er 40% og arbeidet kan fordeles over mandag og tirsdag. Hovedområdet er jazzballett med noen barnedans.

Du bør ha erfaring med undervisning av småbarn i tillegg til eldre elever, men det viktigste er deg som pedagog og inspirator. Vi kan tilby gode lønnsbetingelser, et spennende og kreativt miljø, hyggelig kolleger og mange prosjekter i samarbeid med festivaler i regionen og andre arrangementer. Vi dekker reiseutgifter, overnatting og diett ved pendling.

Søknadsfrist: 1.juni 2020

Kontaktinfo: Louise Bothner-By - 93035165

Mail

Nettside

Ledig stilling: Kulturskolelærer dans – Molde kulturskole

Molde kulturskole har ledig fast stilling som dansepedagog for to eller flere personer. Samlet er stillingsbehovet inntil 150%. Dansepedagogene skal samlet dekke et bredt undervisningsbehov (barnedans, klassisk, jazz, moderne, hip-hop, fordypningstilbud og koreografi) forankret i nasjonal rammeplan for kulturskoler.

Søknadsfrist er 14. april

Les mer!