Norske Dansekunstnere er et uavhengig fag- og kunstnerforbund, som samler dansekunstnere på tvers av tradisjoner, stiler og genre. Hos oss får du informasjon om tariffavtaler, lønn og forbundets politiske arbeid.

UTVIDET FRIST!

Spørreundersøkelsen om dansekunstneres økonomi og arbeidsvilkår i 2020 er fremdeles mulig å gjennomføre! For at denne viktige spørreundersøkelsen skal være så gyldig som mulig trenger vi flest mulig svar!

Vi utvider derfor fristen til SØNDAG 9. MAI 2021

Og tusen takk til alle dere som allerede har svart!

Ta undersøkelsen her!

Norske dansekunstnere inviterer til digitale lunchmøter!

Hver torsdag i mai og juni inviterer Norske Dansekunstnere inn nasjonale og regionale tilskuddsordninger og fond, som er av stor betydning for produksjon, visning, distribusjon og formidling av norsk dansekunst nasjonalt og internasjonalt. Lunchmøtene foregår fra 12.00 - 13.00, og er en uformell møteplass hvor tilskuddsordningene og fondene får mulighet til å presentere seg selv og de ordningene de arbeider med, i tillegg til at deltakere får stille spørsmål. Vi ønsker med disse lunchmøtene å tilgjengeliggjøre og spre informasjon om de ulike finansieringsmulighetene norske dansekunstnere har nasjonalt, regionalt og internasjonalt, og på den måten bidra til at et større mangfold av dansekunstnere søker om finansiering til sine kunstneriske prosjekter, forestillinger, festivaler, arrangementer osv.

Lunchmøtene er kun for medlemmer av Norske Dansekunstnere og krever påmelding. Mer info kommer!

Koreografresidens

For andre år på rad har NSP gleden av å annonsere Nagelshus Schia Productions´egen residensordning for koreografer. Koreografresidensen strekker seg over to uker, og gir en profesjonell koreograf mulighet til å arbeide prosessorientert med dansere fra NSP 2 - et nasjonalt talentprogram for samtidsdans.

Dansekunstnere / koreografer fra hele Norge er velkomne til å søke. Residensen vil være i Studio NSP, som ligger i naturskjønne omgivelser nær togstasjonen i Sandvika.

Søknadsfrist 1.juni 2021
Les mer!

GRATULERER med dagen alle dansekunstnere

Gratulerer med Dansens Dager til oss alle. I dag feirer vi dansen hemningsløst digitalt over hele verden

Vi deler noen ord fra årets Dansens Dager ambassadør Amie Mbye!

- Vi må minne oss selv og politikerne på hvor viktig dans er som kunstform.

Dansens Dager feires hele helgen. For mer informasjon om Dansens Dager og alle markeringer som skjer nasjonalt les mer her!

Norske Dansekunstnere generalforsamling 19.mai 2021

Årets generalforsamling gjennomføres 19.mai 2021 fra kl.18.00-21.00
Generalforsamlingen vil også i år måtte avholdes digitalt. PRODAs årsmøte vil være en del av forbundets Generalforsamling.

Alle medlemmer har mottatt informasjon om påmelding, dagsorden og innkalling per mail. Har du spørsmål ta kontakt med oss på kontakt@norskedansekunstnere.no

PÅMELDING innen 5.mai 2021

Vi ser frem til å se dere alle 19.mai 2021

Generalforsamling
Vis flere aktuelle saker