Monthly Archives: April 2015

Ny avtale gir økonomisk løft for kunstnere i Den kulturelle skolesekken

Sammenslutningen Kunstnernettverket, som NoDa er en del av, har sammen med Akershus fylkeskommune forhandlet frem en avtale som gir økte honorarer og bedre betingelser for reisedager for kunstnere som er på oppdrag i Den kulturelle skolesekken.

Posted in Nyheter | Leave a comment

Gratulerer med Dansens dag 2015!

Den 29. april er det den internasjonale Dansens dag. Over hele verden feires i dag dansekunst på tvers av alle politiske, kulturelle og etniske forskjeller, og alle kan være med!

Posted in Nyheter | Leave a comment

Under NoDas generalforsamling 2015

Posted in Glansbilder | Leave a comment

Froland Kulturskole og Kulturskolen Øst i Agder har til sammen ledig 37% stilling som danselærer, frist 12. mai

20% er vikariat i Froland kulturskole, og 17% er fast i Kulturskolen Øst i Agder. Tiltredelse 1.august 2015.

Posted in Stillingsutlysning | Leave a comment

NoDa inviterer til koreografforum på Dansens dag den 29. april

Velkommen til koreografforum i Welhavens gate 1 fra kl. 18-21. Tema for forumet er bl.a. hvordan vi skal forholde oss til opphavsrettigheter og ansiennitetsregler når flere skaper et verk sammen, og hvilke avtaler som trengs for samarbeidsprosjekter.

Posted in Nyheter | Leave a comment

Skuespiller- og danseralliansen ansetter fire kunstnere!

-I år har vi hatt søkerrekord med 105 søkere på 4 stillinger. Mange dansere og skuespillere ønsker kontinuitet i yrket, noe Skuespiller- og danseralliansen kan gi frilans kunstnere, sier daglig leder Tone Øvrebø Johannessen. Skuespiller- og danseralliansen ansetter to dansere … Continue reading

Posted in Nyheter | Leave a comment

Ravnedans festival for samtidsdans søker produsent, frist 1. mai

Produsent søkes i forbindelse med festivalavvikling sommeren 2015, med mulighet for forlengelse Festivalen ble etablert i 2010 og avvikles sommeren 2015 for sjette gang. Som følge av festivalens vekst har vi nå behov for et administrativt løft, og søker en … Continue reading

Posted in Stillingsutlysning | Leave a comment

Musikkprodusent for dans

Setter du opp en egen produksjon? Skal dansestudioet ditt ha avslutnings forestilling? Skaper du dans for film eller scene? Da er musikk som regel det viktigste elementet for å akompagnere bevegelsene. Audun Kvam er en etablert musikk produsent fra Oslo … Continue reading

Posted in Søk lykken | Leave a comment

LYDHØRT OG TETT PÅ HVA SOM BEVEGER SEG

8.-9. mai på prøvesalen Hålogaland Teater kan du oppleve og få innblikk i hvordan 8 ulike kunstnere fra Oslo, Hammerfest, Kristiansand/Tallinn, Amsterdam og Tromsø nærmer seg temaet Lyd og bevegelse – Rytme og dans.

Posted in Søk lykken | Leave a comment

Nytt styre i NoDa

Lørdag 11. april var det generalforsamling i Welhavens gate 1. Det var fantastisk å se så mange engasjerte medlemmer, og stemningen ble livlig da det ble diskutert mulige løsninger for dansefeltet fremover.

Posted in Nyheter | Leave a comment