Monthly Archives: August 2013

Mannlige danselærere søkes til prosjekt

Jeg er på jakt etter mannlige danselærere til et prosjekt som Royal Academy of Dance Scandinavia arrangerer; Boys Only. Jeg ønsker å sette fokus på å få gutter til å danse – vi starter med å sette av en dag … Continue reading

Posted in Stillingsutlysning | Leave a comment

NoDa inviterer til KickOff for ferske dansekunstnere

Kom til en uformell prat om livet som dansekunstner. Erfarne dansekunstnere forteller om både smarte valg og dumme ting – på jobben, med kontrakten, med selvtilliten, med motivasjonen, med NAV, – med fokus på å gi råd videre.

Posted in Nyheter | Leave a comment

NoDa hever stemmen for klima

NoDa har tilsluttet seg Klimavalg 2013, som er en partipolitisk uavhengig allianse som mobiliserer for å få klimautfordringen høyere opp på dagsorden. NoDa mener vanligvis ingenting om annet enn kulturpolitikk, men styret gjør et unntak for vår tids store globale … Continue reading

Posted in Nyheter | Leave a comment

Kulturkampen, 1% til kultur

Dersom du vil støtte fortsatt kulturløft og 1 % av statsbudsjettet til kultur, kan du vise din støtte ved å signere oppropet til Kulturkampen.no. Bildet er fra lanseringen onsdag kveld på Kulturhuset i Oslo.    

Posted in Nyheter | Leave a comment

Bli med og feire PRODA 25 år

PRODA – profesjonell dansetrening inviterer alle sine tidligere og nåværende brukere, pedagoger, repetitører og styremedlemmer til feiring.

Posted in Nyheter | Leave a comment

Utlysning for koreografer til Åpen Prøvedans 2013

Åpen Prøvedans er et arrangement for profesjonelle koreografer og dansere. Gjennom prøvedans, presentasjonsstands, workshop, seminar og nettverksbygging er målet at så mange dansere og koreografer som mulig skal møtes og bli kjent. Åpen Prøvedans 2013 arrangeres 2. og 3. november på … Continue reading

Posted in Nyheter | Leave a comment

Kulturløftet 3

600 friske millioner til kulturlivet neste år! Regjeringen oppfyller nå sitt mål om 1 % av statsbudsjettet til kultur.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Skuespiller- og danseralliansen kan bli permanent fra 2014

De rødgrønne presenterte sitt tredje kulturløft søndag 11. august. I Kulturløftet 3 trekker regjeringen opp hovedlinjene for sin fremtidige kulturpolitikken. Ett av punktene er å omgjøre Skuespiller-og danseralliansen til en permanent ordning allerede fra neste år.

Posted in Nyheter | Leave a comment

Forlenget liv for dansestudioet på Frysja

Oslo Kommune har trukket tilbake oppsigelsen av leiekontrakten for dansestudioet på Frysja, som driftes av Jane Hveding. Dette skjer etter et omfattende politisk arbeid av NoDa og Danseinformasjonen (sammen med Hveding) overfor både Kulturetaten, byrådet og bystyret.

Posted in Nyheter | Leave a comment