CODA Oslo International Dance Festival -2 ledige stillinger

CODA Oslo International Dance Festival er en av Nordens største dansefestivaler og skjer i samarbeid med alle scenene for dans i Oslo og omegn, så vel som på nye og uventede arenaer.

1. PRODUSENT: CODA søker en dyktig og engasjert produsent (engasjement). Engasjementet i 50% er ledig fra 01.05.2018 og løper til 31.12.2022. Arbeidsprosenten er et gjennomsnitt, i tråd med festivaldrift og rapporteringsrutiner vil arbeidsmengden variere gjennom året. Vi søker derfor etter en person som ønsker å jobbe intenst i perioder for så å kunne avspasere dette i roligere perioder.

Les mer her: Ledig engasjement produsent

2. LOGISTIKK- OG FRIVILLIGKOORDINATOR: CODA søker etter en person som kan bli en del av CODA – teamet under planlegging og avvikling av CODA festivalen 2019. Engasjementet løper fra 1. mai til 31.oktober 2019. Engasjementet har økende arbeidsmengde som starter med 40 prosent i mai til 100 prosent i oktober.

Les mer her: Ledig engasjement logistikk og frivilligansvarlig

Skriftlig søknad og CV sendes live@codadancefest.no.
Søknadsfrist: 22.04.2019.

Ved spørsmål kontakt med administrasjonssjef Live Rosenvinge Jackson,
mobil: 93864796, live@codadancefest.no

 

 

This entry was posted in Nyheter, Stillingsutlysning. Bookmark the permalink.