Dansekunstnerens mentale helse

Torsdag 28. mars, kl. 0930-1500

Dansens Hus, Vulkan 1, Oslo

For å sikre en lang karriere innen dansekunsten, holder det ikke med en godt trent kropp og velutviklede fysiske ferdigheter. God mental helse og opplevelse av trivsel er også viktig.

På dette seminaret ønsker vi å invitere til samtaler og debatt om hvordan vi i fellesskap kan sikre et godt dansemiljø og hvordan hver enkelt kan sikre god mental helse i en ofte presset og krevende yrkessituasjon. Danser Suzie Davies, en idrettspsykolog og Ung Arena vil bidra med sine erfaringer og kunnskap.

Hooman Sharifi viser soloen «The Dead Live On in Our Dreams» på Dansens Hus samme kveld og vil “stikke innom” seminaret for å fortelle om sine personlige erfaringer. Dette gjør han i samtale med forbundsleder Kristine Karåla Øren.

Seminaret er et samarbeid mellom Panta Rei Danseteater, Norske Dansekunstnere (NODA) og Dansens Hus.

Arrangementet er GRATIS! Ta med matpakke!

Bindende påmelding og kun 25 plasser. Først til mølla!
Påmelding senest 25. mars ved å sende e-post til 
thomas@pantareidanseteater.com

 

SEMINARREKKE: I 2019 går TILT Grow av stabelen for andre gang og har som formål å fremme dansefaglige prestasjoner, samt gjøre dansekunstnere mer levedyktige i et felt som er i stadig endring. I denne forbindelse arrangeres en rekke åpne seminarer for alle dansekunstnere, hvor viktige temaer belyses og dagsaktuelle saker settes på dagsorden.

For facebook event click here.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.