Valgkomiteen

Vil du være med på å forme fremtiden for dansekunstnere i Norge?

Valgkomiteen har startet arbeidet for å finne kandidater som ønsker å stille til valg i de ulike styrene og komiteene i Norske Danskekunstnere. Disse vil velges på generalforsamlingen i mai 2019. Som tillitsvalgt får du innsikt i det politiske arbeidet som former dansefeltet, nyttig organisatorisk erfaring, og du møter andre engasjerte dansekunstnere. Ved å bidra er du med på å styrke NoDas arbeid og dermed dansekunstens stilling i samfunnet.

Valgkomiteen skal finne kandidater til følgende verv i forbundet:
Styret
Storstyret
Stipendkomiteen
Redaksjonskomiteen
Revisorer
PRODA

Ta kontakt hvis du har forslag til kandidater, hvis du vil gjøre en innsats selv eller trenger mer informasjon! Vi vil gjerne høre fra deg! Send en mail til agtvedt@gmail.com, frist for innspill er 7. desember.

Vennlig hilsen

Valgkomiteen ved Anne Guri Tvedt, Ida Gudbrandsen, Peder Horgen, Inger-Reidun Olsen og Kathrine Jacobsen

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.