Audition/workshop til CODAfest19

Katrine Kirsebom og CODA Oslo International Dance Festival inviterer til audition i form av en workshop forbindelse med planlegging av utendørsforestilling til CODA festivalen 2019.

Coda Impro 2019 – «Hands on/off»

Forestillingen tematiserer berøring i det offentlige rommet, og inviterer publikums engasjement  med som en sentral aktør i det kunstneriske prosjektet. Danserne vil arbeide med improviserte duetter som på hvert sitt vis belyser og utforsker berøring og fysisk kontakt.Hva tillates i det offentlige rommet? Hva slags relasjoner og historier oppstår? Hva og hvorfor er det viktig å tematisere berøring? Duettene vil plasseres ulike steder på ulike tider i løpet av festivalperioden og skape et nært danserisk rom i det store offentlige rommet. Det vil også utforskes ulike publikumsstrategier for på den måten å relatere til publikum som en aktiv del av konseptet.

Det søkes etter 10 dansere av ulik alder som har scenisk erfaring med:
Kontaktimprovisasjon
Improvisasjon
Stedsspesifikt arbeid
Danserne må kunne arbeide selvstendig og utforskende. Både prosess og ferdig forestilling vil være en pågående improvisasjon og danserne må helst ha en særegen interesse for og erfaring fra et slikt type arbeid.

 

Søknad sendes innen 1. august 2018 med CV og motivasjonstekst på ett avsnitt.

Alle aktuelle kandidater inviteres til workshop hvor det arbeides med kontaktimpro og videre inn i komposisjon for å utforske og belyse tematikken.

Katrine Kirsebom er en erfaren dansekunstner og koreograf som har arbeidet i en årrekke med scenisk (kontakt)improvisasjon og har vært kunstnerisk ansvarlig for deler av CODA Impro siden 2007).

Prøver vil legges til en helg våren og høsten 2019, og hele uke 40 2019. Det er planlagt 4-6 visninger  i løpet av CODA festivalen 2019, i tidsrommet 12.-27. oktober.

Det tas forbehold om innvilget prosjektstøtte. Endelig avklaring på igangsettelse vil komme i januar 2019. Vi dekker ikke reise og opphold.
Praktisk informasjon
Dato:                                    19. august 2018 – kl. 12.00-16.00
Sted:                                     Den Norske Opera & Ballett
Søknadsfrist:                      1. august 2018 med CV og motivasjonstekst på ett avsnitt.
Send søknad til:              katrinekirsebom@outlook.com og     info@codadancefest.no

 

This entry was posted in Auditions. Bookmark the permalink.