NoDas forbundsleder fratrer

Vår forbundsleder Halldis Ólafsdóttir har bedt om å få fratre sitt verv. Her er hennes egne ord vedrørende situasjonen:

”Min helse har sviktet og jeg er i gang med medisinsk utredning som vil ta full oppmerksomhet de nærmeste månedene. Jeg er per nå sykemeldt og ser at det ikke blir mulig å kombinere dette med forbundslederrollen. Jeg hadde store ambisjoner om å lede arbeidet for å bedre dansernes arbeidsvilkår og er oppriktig lei meg for ikke å kunne bidra videre. Men jeg er sikker på at NoDa vil makte den akutte situasjonen og fortsette arbeidet til dansernes beste. Det er med vemod jeg takker for meg og ønsker Norske Dansekunstnere alt vel med videre arbeid.”

Det vil, så snart som mulig, bli holdt ekstraordinær generalforsamling i NoDa for å løse formalitetene rundt fratredelsen og holde suppleringsvalg til styret.

 

This entry was posted in Nyheter, Uncategorized. Bookmark the permalink.