Dansefilmkonkurransen 60secondsdance tar nå imot filmer, frist 1. mars

DansiT – senter for dansekunst i Sør-Trøndelag er norsk partner i den internasjonale dansefilmkonkurransen 60secondsdance. Denne nettbaserte konkurransen er et samarbeid mellom Loikka Dance Film Festival i Finland, Dansehallerne/ScreenMoves i Danmark og DansiT i Norge.

60secondsdance er en konkurranse for dansefilm som varer i nøyaktig ett minutt. Hvert av de nordiske landene kårer én vinner og én andreplass blant filmene som blir sendt inn, i tillegg til at en dansefilm vil motta publikumsprisen. Dermed kan deltagerne i konkurransen potensielt vinne priser i alle de tre landene. Det avholdes en prisseremoni i hvert land.

Vinneren i de enkelte landene mottar 1500 euro, mens andreplass mottar 500 euro. 

Filmer kan sendes inn via 60secondsdance frem til 1. mars 2017 (NB: KORT FRIST!)

This entry was posted in Søk lykken. Bookmark the permalink.