Dans/5 søker danseprosjekter til forestillinger 23. og 24. februar 2017, frist 26. august

Dans/5 søker 5 nye danseprosjekter til forestillinger den 23. og 24. februar 2017 på Kulturloftet, Årvoll Gård i Oslo. Dans/5 er et forestillingskonsept for profesjonelle nyetablerte dansekunstnere som nylig har tatt steget inn i frilanstilværelsen.

Man kan søke med et ferdigstilt prosjekt, et prosjekt som er i utvikling, eller en idé. Alle sjangere og dansebakgrunner er velkomne! Du/dere må hovedsaklig ha base i Norge, men kan selvfølgelig være utdannet i utlandet. Utøvere blir honorert og får disponere scenerommet gratis i uka fram mot forestillingene. Det er også mulighet for å få veiledning på prosjektet.

Dans/5 går nå inn i sitt 6. år og har tidligere mottatt støtte fra FFUK, Fond for Lyd & Bilde og Oslo Kommune.

Send CV, kort prosjektbeskrivelse (max 1 side) og noen ord om hvorfor du/dere vil være med til: dans5norway@gmail.com (merk e-posten: søknad Dans/5 2017).
Spørsmål kan rettes til samme e-post.

Søknadsfrist: 26.08.2016

Facebook: facebook.com/Dans5-637593762930637/?pnref=story

www.dans5.com

This entry was posted in Søk lykken. Bookmark the permalink.