Alliansen har ansatt enda flere kunstnere!

SKUDA-logo_nettSkuespiller- og danseralliansen utvider antallet kunstnere igjen og ansetter Magnus Eide Myhr og Håkon Moe fra 1.august. Disse to søkte ansettelse i søknadsrunden tidligere i år, og kommer i tillegg til de tre kunstnere som ble ansatt 1. mai.

“Som en av initiativtagerne til Alliansen er vi glade for at antallet kunstnere i Alliansen vokser. Alliansen er nå oppe i 32 ansatte kunstnere, og jobber for å favne et stadig større antall frilansere” – sier forbundsleder i NoDa Peder Horgen

Ønsker du mer informasjon om Alliansen og ansettelse bør du få med deg Kick off for ferske dansekunstnere 24. august hvor du vil møte daglig leder i Alliansen, Tone Øvrebø Johannessen.

Påmelding til Kick off finner du her: Påmelding Kick off 2016

Les hele pressemeldingen fra Alliansen her:  Alliansen ansetter to kunstnere til

 

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.