NoDa og Musikkteaterforum inviterer til audition-workshop og agentvisning 1.-3. oktober

MTF-NoDa Workshop UK Audition preparation in Musical Theatre & Agentvisning UKLyst til å jobbe i England?
I samarbeid med Musikkteaterforum (MTF) inviterer NoDa dansere og musikalartister til en audition-workshop med fokus på det engelske markedet. Deltagerne får også muligheten til å vise seg frem for et panel med engelske agenter.

Dato:  01. – 3. okt. 2016.

Tispunkt:
01. okt: 10.00 – 16.00
02. okt: 10.00 – 16.00
03. Okt: 09.00 – 18.00

Lokalitet: Musikkteaterhøyskolen, 5. etg.
Kategori: Ung, Erfaren, Senior proff. Erfaren danser og musical theatre allrounders.
Påmeldingsfrist: 23.sept. kl. 16.00.

Om kurset:
I konkurransen om arbeidsplasser søker et stigende antall norske scenekunstnere innen musikkteater/musikal ut av Norge for relevant arbeid. Et gjentagende spørsmål er hva som kreves av en som «internasjonal musikal utøver», og hvordan man kommer i kontakt med agentene som anbefaler deg videre til produsenter og auditions i det respektive land.

I denne workshoppen setter vi fokus på England som arbeidsmarked og arrangerer en 3 dagers workshop som gjennomføres som en utvidet West End Audition/Showcase med danseaudition i to kategorier,  trained dancers og musical theatre allrounders, samt sang audition.

Dans/koreografi ledes av den engelske danseren og koreografen Sarah Kitson, mens West End skuespiller og Drama coach Claire Machin gir innstudering i musical song med fokus på språk og formidling.

Workshoppen avsluttes med en agentvisning, hvor fire etablerte Musical Theatre agenter fra England/West End danner panelet. Etter hver fremføring vil agentene gi en til en direkte feedback til alle deltakere.

Klikk her for mer informasjon og påmelding

 

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.