Bølgen Dansestudio i Arendal søker etter pedagoger, frist 11. mai

Er du dyktig, kreativ, positiv og ønsker å være en del av Bølgen Dansestudio i Arendal?

Bølgen dansestudio startet i 2014 med klasser innen jazz, ballett, tåspiss, hip hop, moderne, barnedans, musikaljazz og flere ulike kombinasjoner. Vi har også junior, rekrutt og senior kompani som har treninger hver uke og stadig trenger nye koreografier til diverse oppdrag.

Bølgen har behov for allsidige pedagoger som kan jobbe med ulike klasser i uken. Vi har 14 undervisningsuker per semester og følger vanlig skoleferier. Bølgen Dansestudio er tilsluttet NoDa og følger deres lønnstariffer.

For mer informasjon om skolen sjekk oss ut på facebook eller vår hjemmeside

www.bolgendansestudio.no

Ta gjerne kontakt med Christina Markhus på telefon 90632316.

Send din søknad til post@bolgendansestudio.no

Søknadsfrist onsdag 11 mai.

This entry was posted in Stillingsutlysning. Bookmark the permalink.