Danseløven Ballettskole i Holmestrand søker dansepedagog

Danseløven ballettskole søker en ansvarlig, blid, engasjert og kreativ dansepedagog fra høsten av. Høstens timeplan er ikke endelig lagt, så du vil ha mulighet for å kunne være med å påvirke hvilke timer du skal undervise i, men det vil mest sannsynlig være aktuelt med 4-5 timer på en kveld.

Danseløven er en godt etablert danseskole i Holmestrand, med mange flotte og morsomme elever. Skolen har et godt miljø og er en viktig kulturinstitusjon i byen. Du kommer deg lett til Holmestrand med tog eller bil (1 times reisevei). Skolen ligger i gangavstand fra togstasjonen.

Dersom du tror dette kan være noe fra deg vil vi gjerne komme i kontakt med deg! Send en mail til post@danseloven.no med søknad og CV. For mer informasjon om skolen, se www.danseloven.no eller ta kontakt med Mari på mail (mari@danseloven.no) eller tlf. 91706798.

This entry was posted in Stillingsutlysning. Bookmark the permalink.