Scenekunstkompaniet Dieserud/Lindgren søker vokal danser eller sanger som liker å bevege seg, til forestilling for barn 0-3 år, frist 24. april

Hanne Dieserud og Christina Lindgren står bak scenekunstkompaniet Dieserud/Lindgren.

Dieserud/Lindgrens foregående to forestillinger for barn 0 – 3 år, Korall koral – en babyopera (2009) og Høyt oppe i fjellet (2011), har blitt vist henholdsvis 460 og 150 ganger i ti land i Europa siden premierene.

 Dieserud/Lindgren planlegger en ny forestilling med premiere våren 2017 i samarbeid med Det Norske Teatret: Drage-Zoo. Prøvetid en uke høsten 2016, fem uker februar/mars/april 2017. Forestillinger i april.

Fravær av narrativ handling kombinert med fullstendig mental tilstedeværelse gjennom musikk og bevegelse i rommet, mener vi er viktig i forestillinger for babyer. Vi vil nå undersøke hvordan disse prinsippene fungerer i forestillinger også for voksne. Denne gangen skal det skapes to forestillinger parallelt, av det samme materialet og med de samme utøverne; en for barn og en for voksne.

Drage-Zoo er en zoologisk hage med tre drager. Det skal genereres et stort omfang av “drage-materiale” som så fordeles på de to formatene. Det blir premiere på både babyforestillingen og voksenforestillingen samme dag.

Forestillingen er finansiert av Kulturrådet og Fond for lyd og bilde.

Send oss noen ord og eksempler på arbeid gjennom video/ audio til dieserud.lindgren@gmail.com innen 24. april. 

Audition blir 20. mai, nærmere opplysninger blir gitt aktuelle aktører. 

Les mer om Dieserud/Lindgren her: http://www.babyopera.no

This entry was posted in Auditions. Bookmark the permalink.