Mulig forsikringsordning for NoDa-medlemmer

NoDa har i alle år vært på leting etter å kunne tilby medlemmene gode tilbud på forsikringsordninger. Ved tidligere undersøkelser har forsøkene strandet på at vi er for få medlemmer for å få et godt tilbud. I 2015 tok Norske Billedkunstnere initiativet til å samle flere kunstnerorganisasjoner og sammen har vi vurdert et tilbud fra forsikringsmekleren Bafo.

Dersom medlemmene ønsker at NoDa skal tegne en avtale med Bafo vil avtalen gjelde alle medlemmer (eller alle medlemmer innenfor en medlemskategori), og NoDa må betale en «Grunnpakke» på ca. 300 kr pr medlem. For at ordningen skal komme på plass, er det nødvendig at organisasjonene er samkjørte, og kan forplikte seg nogen lunde samtidig.

Derfor er det nødvendig for NoDa med en fullmakt fra medlemmene som gir oss handlingsrom, og spørsmålet om forsikring er satt opp på dagsorden til generalforsamlingen 2016 den 16. april. Dessuten ønsker vi å lodde stemningen for en slik ordning generelt.

Storstyret behandlet saken i høst og anbefaler at NoDa jobber for å bli med i forsikringsordningen. Mer info om Bafo og tilbudet er vedlagt innkallingen til generalforsamlingen 2016.

Se også www.bafo.no

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.