Ledig vikariat/fast stilling ved dansestudio Touch of Dance skoleåret 2016-2017, frist 1. april

Stiftelsen Touch of Dance i Nittedal er et dansestudio ca 25 min med tog/bil/buss fra Oslo. Det er ca 260 danseelever samt 100 voksne som trener gruppetreningstimer. Vår visjon er at vi vil skape gnist, varige minner og danseglede. Vi har tilbud og fagplaner i alt fra barnedans, klassisk ballett, jazzdans, hip hop og moderne-/samtidsdans. I tillegg har vi talentutviklingsgrupper og egne dansekompanier. Vi har et godt faglig og sosialt miljø med fast ansatte og timelærere. Vi følger NoDas tariff for timelærere samt utdanningsforbundets tariff for prosentstillinger. Vi har ordnede forhold og arbeidsavtaler.

Vi har i hovedsak ledig ca 5 klasser med kurs for ulike sfo-grupper. Dette er kurs som settes opp etter hverandre og gjøres på tidlig ettermiddag mandager og tirsdager. Vi har godt etablerte rutiner og samarbeid med skolene slik at dette er et spennende og dynamisk felt med fine grupper.

Det er gode muligheter for å få noe fast stilling på sikt, for den rette personen.

Vi søker deg som er motivert, engasjert og glad i å jobbe med mennesker og i å undervise. Formell kompetanse, utøvende og pedagogisk erfaring samt personlig egnethet vektlegges.

Bil er en fordel.

Søknad med CV kan sendes pr mail eller post.

Søknadsfrist: 1. april 2016

Kontaktinformasjon:

Stiftelsen Touch of Dance
v/Anette Meiltoft
Skolebakken 5
1482 Nittedal

epost: post@touchofdance.no
tlf:93251827
web: www.touchofdance.no

 

This entry was posted in Stillingsutlysning. Bookmark the permalink.