Attic Dans søker pedagog i klassisk ballett for 2016/17

Attic Dans, yoga og scenekunst søker pedagog i klassisk ballett for høsten 2016 og våren 2017. Undervisningen foregår tirsdag, onsdag og torsdager med fem klasser pr. kveld. Klassene er fra barneballett til videregående elever i klassisk ballett. To av klassene er Floor Barre og to i tåspiss. De to siste pedagogene har undervist i RAD, men dette er ikke et krav.

Vi holder til i Drammen med god togforbindelse. Våre lokaler er store, lyse med spesialgulv for dansere. Vi har egen scene, et stort og godt miljø med mange dyktige dansere.  Skolen holder over 100 kurs i yoga, pilates, reformer, dans, sang og teater.

Vår hjemmeside er www.attic.no og email adresse er attic@attic.no

 

This entry was posted in Stillingsutlysning. Bookmark the permalink.