OBS! Nå kommer faktura på e-post

Norske Dansekunstnere vil fremover sende faktura for medlemskontingent på e-post i stedet for ordinær post. I den forbindelse har vi endret datoen både for utsendelse og betaling, og faktura for våren 2016 blir sendt ut torsdag 10.desember.

Forfallsfristen er 15.januar 2016.

En test-mail er utsendt fra vårt nye medlemssystem, med avsender noda@noda.no, og vi ber alle medlemmer sjekke at de har mottatt denne. Dersom du ikke finner mailen i innboksen kan du sjekke i søppel-mappen.

Hvis du bytter e-postadresse er det viktig at du sender oss informasjon om dette slik at alle e-postadresser er oppdatert til en hver tid! Send den nye adressen til noda@noda.no

Vi håper at prosessen går smertefritt og håper på en enklere løsning for medlemmene og NoDa-administrasjonen fremover!

 

 

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.