På Spissen med vitenskapelige artikler om dans

NoDas medlemsblad På Spissen er fra 2015 godkjent som vitenskapelig publiseringskanal, og vil fremover publisere fagfellevurderte artikler elektronisk på nettsiden. I den forbindelse har vi endret navnet på fanen her på nettsidene fra Medlemsblad til Journal.

Med publisering av vitenskapelige artikler om dans ønsker NoDa å være med på å styrke og synliggjøre forskning på dansefeltet, og gjøre informasjonen lettere tilgjengelig for alle som er interessert i dansekunst.

Første artikkel ut er “Itinerant challenges and newspaper support: The Johannesénske Balletselskab’s Norwegian tour 1878-1879” av Anne Margrete Fiskvik, PhD og programrådsleder ved IM, program for dansevitenskap ved NTNU.

Les artikkelen her: På Spissen 3-2015

 

 

 

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.