Audition til Åpningsseremonien Ungdoms-OL Lillehammer, frist 24. oktober

Til åpningsseremonien under Ungdoms-OL 2016 på Lillehammer søker vi 10 profesjonelle dansere. Vi ser etter fysisk og kreativt sterke dansere som holder humøret oppe under barske utendørsforhold. Koreograf Hallgrim Hansegård skaper moderne danseuttrykk, som ofte drar veksel på ulike tradisjoner som folkedans, kampsport, breaking og capoeira.

Det kunstneriske teamet for åpningsseremonien består foruten koreograf Hallgrim Hansegård av blant annet regissør Sigrid Strøm Reibo og komponist Peter Baden.

Prøvedans avholdes i Oslo onsdag 28. oktober i to puljer: fra 10.00-12.00 og 13.00-15.00 Søknad med CV og bilde sendes til Sophie.Bergaust@lillehammer2016.no innen 24. oktober. Spesifiser hvilken pulje du ønsker å delta i.

Oppdragets varighet er ca 3 uker, fordelt på to perioder i januar-februar 2016. Oppdraget lønnes på lønnstrinn 26 i tariffavtalen mellom NTO og NODA. Oppdragsgiver er Lillehammer Ungdoms-OLs Organisasjonskomite AS. Mer informasjon om Ungdoms-OL finnes på www.lillehammer2016.no.

Go beyond. Create tomorrow.

This entry was posted in Auditions. Bookmark the permalink.