Tre kvinnelige og to mannlige dansere søkes til ny produksjon av Simone Grøtte, frist 29. oktober

Sted: Scenehuset, Oslo
Tidspunkt: 28. November kl.17.00
I tillegg legges det opp til samtale med hver enkelt i forkant av audition. Mer informasjon om dette i forbindelse med påmelding.
Påmeldingsfrist: 29. oktober

Danseforestillingen Glemt er en samproduksjon mellom koreograf Simone Grøtte og Festspillene i Nord‐Norge. Medvirkende i prosjektet er 4 kvinnelige og 2 mannlige dansere. Forestillingen baserer seg på autentiske lydopptak fra 50-‐90 tallet med krig som tema. Dansernes rolle er blant annet å skape et samspill og fungere som en forsterker i formidlingen av disse historiene.

Simone Grøtte søker dansere med bakgrunn fra samtidsdans og med erfaring i improvisasjon. Danseren må ha god formidlingsevne, kunne jobbe selvstendig og skape eget materiale. Samt være åpen for å formidle enkel tekst på scenen.

CV inkludert foto (portrett og helfigur), samt videolink dersom det er tilgjengelig sendes til: simonecharete@gmail.com
Aktuelle søkere vil få innkalling til audition like etter påmeldingsfrist.

Prøveperiode: 1 uke preproduksjon vinteren 2016 og 6 ukers prøveperiode i mai og juni 2016 i Tromsø og Harstad. Dette med forbehold da forestillingen på nåværende tidspunkt ikke er fullfinansiert.

For mer informasjon om audition og produksjonen kontakt prosjektansvarlig Simone Grøtte: simonecharete@gmail.com.

 

Simone Grøtte kommer fra Lakselv i Finnmark og star bak produksjoner som Mannen som stoppa hurtigruta, Reindans – Boazodánsa, Northern Soul og kortfilmen Homecoming.

www.simonegrotte.no

 

This entry was posted in Auditions. Bookmark the permalink.