Dansesonen i Heggedal/Asker søker pedagog

Dansesonen søker engasjert pedagog til jazzdans, hip hop samt en klasse hip hop kids for små gutter. Oppstart fra 22. januar.Det er fem danseklasser rett etter hverandre på torsdager i dansestudio i Heggedal/Asker. Klassene er for barn i alder 5-12 år. Vi legger vekt på at undervisningen har god oppbygging med struktur og utvikling gjennom semesteret. Vi søker positiv og engasjert pedagog. Du må være selvstendig, ryddig og klare å holde deg oppdatert på det som skjer.Vi holder til i stort dansestudio med speil, fem minutter fra togstasjonen. Tog fra Oslo til Heggedal /Asker tar ca 30 minutter.

Søknad med Cv sendes til: tiril@dansesonen.no Ta gjerne kontakt for mer informasjon.Tiril Andøl Mobil: 91738632 www.dansesonen.no

This entry was posted in Stillingsutlysning. Bookmark the permalink.