Velkommen til åpen visningsscene 18. desember

Luther Blissett Cabaret er en scenekunstaften på Hausmania i Oslo åpen for alle dansere, skuespillere, musikere, poeter, videokunstnere, stand-up komikere og alle andre som føler de har noe å vise frem. Det er et arrangement en gang i måneden.

Se Facebook-event 18. desember.

For å bidra er det nok å sende epost til booking@krutt.org med informasjon om hva slags performance du skal presentere, hva du trenger av utstyr, hvor lang tid du vil ha på scenen, og hvis mulig en link til tidligere produsert materiale.

Merk!
CC: 50,-
BYOB (altså, ta med egne leskende drikker av ymse sort)
Starter klokken 20:00 på “Humla” inne på Hausmania
Vi selger Club Mate og kaffe.

Litt om Luther Blissett:
“Luther Blissett is a multiple-use name, an “open pop star” informally adopted and shared by hundreds of artists and activists all over Europe and the Americas since 1994. The pseudonym first appeared in Bologna, Italy, in mid-1994, when a number of cultural activists began using it for staging a series of urban and media pranks and to experiment with new forms of authorship and identity.”

Mer info her.

This entry was posted in Søk lykken. Bookmark the permalink.