Dansearena nord søker produsent – frist 2.1

Dansearena nord er et kompetanse- og nettverkssenter for dansekunst i Nord-Norge. Vi samarbeider tett med dansekunstmiljøene i Nord-Norge, tilbyr produsentstøtte, residens og deltar i internasjonalt samarbeid.

Vi tilbyr en spennende stilling for deg som har kompetanse innen, og et stort hjerte for, dansekunst. Produsenten vil få viktige koordinerende oppgaver i forhold til produsentstøtten samt våre samarbeidspartnere som i hovedsak er i Norden, Baltikum og Nord-Vest Russland.

Stillingen er en 1-årig prosjektstilling.

Kvalifikasjoner:
Faglig kompetanse på dansekunst og/eller scenekunst
Gode norsk- og engelskkunnskaper både muntlig og skriftlig
Stillingen innebærer tidvis høyt arbeidspress, det er derfor viktig du er strukturert og har stor arbeidskapasitet
Initiativrik og positiv
Erfaring fra scenekunstproduksjon

Det kan være en fordel med en bakgrunn innen kunst- og kulturfag.
Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

Produsenten vil jobbe i et trivelig kontorfellesskap i Arktisk kultursenter, Hammerfest. For den rette personen, vil stillingen innebære stor frihet og mulighet til å påvirke utviklingen av dansekunst i Norge. Du vil få tre kolleger som trives på jobb. Stillingen innebærer en del reiseaktivitet. For personer bosatt i Finnmark gis skattelette og nedskrivning av studielån i Statens lånekasse.

Tiltredelse etter avtale.

Nærmere opplysninger om stillingen får du hos direktør Susanne Næss Nielsen, tlf. 482 43 373

Søknad med CV og referanser sendes på e-post til susanne@dansearenanord.no

Søknadsfrist er 2. januar 2015.

Se full stillingsutlysning her.

This entry was posted in Stillingsutlysning. Bookmark the permalink.