Audition for Norrdans i Stockholm – frist 17.12

Norrdans söker manliga och kvinnliga dansare för spelåret 2015/2016. Vi är intresserade av dansare som kombinerar en grundläggande stark modern teknik med ett personligt uttryck och scennärvaro. Tre års dokumenterad professionell erfarenhet som dansare är ett minimum.

Norrdans hör hemma i Härnösand och är Sveriges nordligaste dansinstitution med fast ensemble. Vi har en bred repertoar med koreografier av såväl etablerade tungviktare inom samtida dans som nya talanger från hela världen. Vi turnerar flitigt både regionalt, nationellt och internationellt.

Audition hålls i Stockholm söndag den 1 februari 2015 och dagen innehåller klass, repertoar och samtal.

Skicka ansökan med ett porträttfoto, ett dansfoto samt länkar till filmklipp (om möjligt) tillsammans med meritförteckning senast den 17 december 2014 till e-post: audition@norrdans.se. Deltagande endast genom inbjudan.

Mer info her.

This entry was posted in Auditions. Bookmark the permalink.