Danseinformasjonen søker faglig rådgiver

Danseinformasjonen ble stiftet i 1994 som det nasjonale informasjons- og kompetansesenteret for dansekunst, har fire faste stillinger og kontorer i Dansens Hus. Virksomheten finansieres over kulturbudsjettets kapittel 324, scenekunstformål, post 78.

Danseinformasjonen utarbeider og publiserer samlet oversikt over forestillinger, utdanning og nyhetstjenester på danseinfo.no og forvalter Dansearkivet, som er den største samlingen av materiale fra norsk dansehistorie. Andre tilbud for kunstfeltet inkluderer bibliotek, videotek, rådgivning og ulike nasjonale og nordiske prosjekter, bl.a. faglige samlinger og koordinering av feiringen rundt UNESCOs Dansens Dag. Danseinformasjonen leier ut Scenehuset på Majorstua til dansekompanier for prøver og visninger.

FAGLIG RÅDGIVER I FAST STILLING (100%)

Arbeidsoppgaver:
• Prosjektutvikling og prosjektledelse
• Skrive artikler og innlegg og holde presentasjoner og foredrag
• Bidra til fremdrift i arbeidet med Dansearkivet
• Søknadsskriving

Kvalifikasjoner:
Du har relevant høyere utdanning, interesse for og god kjennskap til dans- og scenekunst i vid forstand, både mht. aktører, organisering og kulturpolitikk. Du har arbeidet med prosjektutvikling og -ledelse, helt fra idé til sluttføring inkludert rapportering. Du har erfaring fra journalistisk arbeid, gjerne også redaksjonelt. I tillegg har du god formulerings- og formidlingsevne, både skriftlig og muntlig – også på engelsk, og har erfaring med bruk av sosiale medier.

Personlige egenskaper:
Vi søker en medarbeider som:
• Er selvstendig, analytisk og har god gjennomføringsevne
• Er god til å samarbeide med andre og jobbe i team
• Har gode formidlingsevner og stor formidlingsglede

Stillingen passer for en person som trives med varierte arbeidsoppgaver i en liten stab med stor kontaktflate.

Vi tilbyr:
• Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
• Et kunnskapsrikt og stimulerende arbeidsmiljø
• Fem ukers ferie og fleksibel arbeidstid
• Lønn som rådgiver, statens regulativ trinn 49 – 59
• Foretakspensjon i Kommunal Landspensjonskasse

Spørsmål om stillingen rettes til daglig leder Randi Urdal,
tlf. 23 70 94 40. Send søknad med CV til randi@danseinfo.no.

Tiltredelse snarest. Søknadsfrist: 10. november.

Se utlysning hos Danseinformasjonen, eller på finn.no, her.

This entry was posted in Stillingsutlysning. Bookmark the permalink.