MAIDANS dansefestival søker deltakere for 2015

MAIDANS pangstartet i 2014. Foreningen ble stiftet i februar og MAIDANS Lørenskog dansefestival 2014 ble en realitet og en braksuksess i slutten av mai, med åtte scenekunstinnslag av profesjonelle utøvere på ulike sites i parken, visuell kunstvandring, strålende vær og over 300 tilskuere!

MAIDANS ønsker å skape bevegelse, kunst og fest i Rådhusparken igjen, neste år med tema HJEM/HOME.

Ønsker du/dere å vise ditt/deres verk i Rådhusparken i Lørenskog, send en mail til maidans@mail.com og få tilsendt søknadsskjema.

Søknadsfrist: 25. november.

For mer info om MAIDANS Lørenskog dansefestival, se www.maidans.org.

Til søkere

Vi ønsker hovedsakelig søkere med profesjonell utdanning/erfaring innen scenekunst- samtidsdans og nyere performative praksiser, men vi tar også i mot søknader fra andre interesserte. Både enkeltpersoner, duetter og grupper har mulighet til å søke om deltagelse til festivalen. Aktuelle scenekunstnere/dansere står fritt til å søke med ulike prosjekter, men vi vil gjerne at de skal relateres til årets tema: HJEM/HOME. Dansekunstnerne står fritt til å tolke tematikken i sin retning!

Vi gjør oppmerksom på at forestillingen er åpen for alle og at festivalen vil bli besøkt av både et ungt, så vel som et voksent publikum. Forestillingen foregår ute i parken med ulikt underlag/omgivelser og i det været som måtte komme. Les mer om parken under About.

Lengden på koreografien kan være mellom 10-20 minutter, eller det kan være lengre stykker, evt. kunne gå i loop.

Vi ønsker en rød tråd for årets forestilling og vil derfor at søknaden skal, i tillegg til prosjektbeskrivelse, inneholde noen tanker rundt stykkets relasjon til årets tema HJEM/HOME. Vi vil vurdere søknadene nøye individuelt og i en større helhet. Vi vil gjerne invitere flest mulig scenekunstnere til festivalen, men med hensyn til honorar vil vi i denne omgang kun invitere mellom 4-6 verk/kunstnere.

Vi tilbyr:
·      Honorar
·      Losji (for utenbys/utenlandske deltagere)
·      Delvis kost

Mvh, MAIDANS
v/ Katarina Skår Henriksen og Tuva Selmer-Olsen

This entry was posted in Søk lykken. Bookmark the permalink.