Velkommen til Åpen Prøvedans 2014!

Åpen Prøvedans arrangeres i år 20.-21. september på Dansens Hus i Oslo. Er du koreograf eller danser – sett av helgen nå! Koreografer bes melde sin interesse innen 20. august. Påmelding for dansere åpner 21. august.

Åpen Prøvedans er et arrangement for profesjonelle koreografer og dansere, og fungerer som et først initiativ for samarbeid. Gjennom Åpen Prøvedans får et høyt antall dansere vist seg frem for flere koreografer samtidig. Koreografene får sett hvem som rører seg i feltet, samt selv presentert seg for utøverne. Det oppfordres til å utvide og utvikle videre kontakt i ettertid.

Åpen Prøvedans arrangeres i år for femte gang av NoDa, første gang var i 2008. Konseptet er i stadig utvikling. Resultatene viser at flere dansere har fått jobb etter deltakelse på Åpen Prøvedans. Arrangementet avholdes på høsten slik at også de helt nyutdannede får vist seg frem. Det er et mål å ha stor spredning hos deltakerne, og både erfarne og nyetablerte ønskes velkommen til å delta.

Koreografer bes nå melde sin interesse!
Send din påmelding til ingvild@noda.no med kort presentasjonstekst av arbeidet ditt, foto og kontaktinfo (navn, tlf., e-post og evt. nettside), samt noen ord om hva du er på utkikk etter. Påmeldingsfrist er 20. august.

Det vil også i år være mulig å søke om reisestøtte for deltakerne.
Digital påmelding for dansere åpner 21. august.


Åpen Prøvedans arrangeres av Norske Dansekunstnere.
Samarbeidspartnere er PRODA – profesjonell dansetrening og Dansens Hus. Arrangementet er støttet av Norsk kulturråd.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.