Ledig stilling ved Lillehammer Dansesenter

Hva med en spennende undervisningsjobb på Lillehammer?
Fra august 2014 kan vi tilby en effektiv undervisningsdag for deg som pedagog i moderne dans.

Lillehammer og Gjøvik Dansesenter er et av landets største dansesentre utenfor Oslo og har mange spennende oppgaver knyttet til festivaler og events. I 2016 skal det også arrangeres et Ungdoms-OL. Vi kan tilby et levende dansemiljø med mange muligheter for å utvikle seg, samt et hyggelig og spennende kollegium!

Vi dekker alle reiseutgifter og lønn er etter NoDas satser. Undervisningsdagen består av  4 klasser på torsdager og er lagt opp slik at de korresponderer med togtider til og fra Oslo. Et par timers togreise er en fin anledning til å forberede undervisningen.

Se stillingsutlysning. Søknadsfristen er 16. juni.

Ta kontakt for en prat med daglig leder Louise Bothner-By dersom du vil vite mer! E-post: post@danz.no, tlf. 930 35 165

www.danz.no

 

This entry was posted in Stillingsutlysning. Bookmark the permalink.