Dewey Dell søker dansere

Til forestillingen Marzo under Oktoberdans 2014 søkes 3 personer; dette kan være dansere, skuespillere eller personer med fysikk og koordinasjon (2 på scenen og 1 i backup).

Alder: 18-35 år
Språk: må beherske engelsk
Høyde: 1,70 m minimum / 1,90 m maximum (høyden er viktig pga plassering av kikkehull i kostymet)

Tidspunkt (med forbehold om endringer):
18. oktober: prøver kl. 16-20
19. oktober: prøver kl. 18-22
20. oktober: prøver kl. 14-16 og forestilling k.l 21-22
21. oktober: forestilling kl. 11-12
Det er snakk om en kort koreografi med enkle rytmiske bevegelser i ulike deler av forestillingen. Kostymene som skal brukes er oppblåsbare og lette å ha på seg, men kan oppleves ubehagelig om man lider av klaustrofobi.

Arbeidet vil være lønnet etter gjeldende tariffer.

Om Dewey Dell:
Dewey Dell was formed in 2007 by four young people: Teodora, Demetrio, Agata Castellucci and Eugenio Resta. The four founders of the company have grown up artistically, sharing the important formative experience of the Stoa, the School for the rhythmic movement based in Cesena, Italy. Teodora, Agata, Eugenio and Demetrio have strong skills in different areas. This took each of them to give priority to a specific aspect of the work, without giving up a collective modeling of materials. Teodora is therefore author of choreographies, Demetrio composes the music, Eugenio designs the lights and takes care of the technical aspects of production, while Agata assists in choreographic creation and looks after organizational aspects. From 2007 Dewey Dell is part of the project Fies Factory/Centrale Fies and from 2013 of apap – advancing performing arts project. The name Dewey Dell is a tribute to Faulkner and to the young girl of “As I lay dying“, under whose look the company prepares itself to wander towards the abyss.
Les om Marzo og se video her.

Send kortfattet søknad med cv til anna@bit-teatergarasjen.no
innen 15. juni. Ta gjerne kontakt med Anna Borcherding  ved spørsmål.

www.oktoberdans.com

This entry was posted in Auditions. Bookmark the permalink.