Mia Habib søker dansere til workshop-audition

I forbindelse med Mia Habibs nye prosjekt ”En Sang til…” søkes det dansere i alle aldre til en workshop-audition helgen 3.-4. mai på Dansens Hus.

I samarbeid med dramaturg Jassem Hindi ønsker Habib å møte flere dansere for å diskutere og jobbe med materialet/ideen til prosjektet. Prosjektet ”En sang til…” består av 18 dansere, og har premiere høsten 2015 på hovedscenen på Dansens Hus. Bakgrunnen er ideen om den protesterende kroppen som en protesterende masse eller et protesterende individ. Prosjektet forhandler mellom øyeblikket hvor monumental kunst peker mot det menneskelige, og individet sier noe om monumentale folkemasser. Kunsten til de norske Vigeland-brødrene fungerer som en av flereforskningsinnganger til tematikken. Et bærende spørsmål i prosjektet er: Hva betyr det monumentale i dag?

Tidspunkter:
Lørdag 2. mai fra kl.14-17.30. Søndag 3. mai fra kl.12-18.

Påmelding innen 7. april. Send cv med bilde til: morten.kippe@gmail.com

This entry was posted in Auditions. Bookmark the permalink.