Ledig vikariat/fast stilling ved Touch of Dance skoleåret 2014-2015

Stiftelsen Touch of Dance i Nittedal er et dansestudio ca. 25 min. med tog/bil fra Oslo (det går også busser). Det er ca. 250 danseelever samt 80 voksne som trener gruppetreningstimer. Vår visjon er at vi vil skape gnist, varige minner og danseglede.

Vi har tilbud og fagplaner i alt fra barnedans, klassisk ballett, jazzdans, hip hop og moderne-/samtidsdans. I tillegg har vi talentutviklingsgrupper og et eget dansekompani. Vi har et godt faglig og sosialt miljø med fast ansatte og timelærere. Vi følger Nodas tariff for timelærere samt utdanningsforbundets tariff for prosentstillinger. Vi har ordnede forhold og arbeidstidsavtaler.

Vi har ledig flere ulike stillinger, både innen administrasjon og undervisning, og søker ulik kompetanse og personlighet. Stillingene kan kombineres eller deles opp, avhengig av person og kompetanse. Det er gode muligheter for å få noe fast stilling på sikt, for den rette personen.

Følgende administrasjon/ledelsesstilling utlyses:

10 % PR-ansvarlig
10 % Kunstnerisk leder for arrangementer, visninger og forestillinger
10%  Prosjektleder for ungdomskompaniet

Følgende undervisningsstillinger innenfor følgende områder utlyses:
70 % Undervisning rettet mot barn
(4-5 år, SFO grupper, barneskolealder)
40 % Undervisning rettet mot ungdom
(jazz, moderne, hip hop, kompani)
10 % Undervisning rettet mot trening av voksne
(pilatessertifisering, yoga, andre saltimer)

Vi søker deg som er motivert, engasjert og glad i å jobbe med mennesker og i å undervise. Formell kompetanse, utøvende og pedagogisk erfaring samt personlig egnethet vektlegges. Det er en stor fordel med bil i deler av stillingen.

Søknad med CV kan sendes pr. mail eller post. Merk tydelig hvilke kompetanseområder du har dine interesser og styrker innenfor og som du søker spesielt på.

Søknadsfrist er 1. april.

Kontaktinformasjon:
Stiftelsen Touch of Dance v/Heidi Haraldsen
Skolebakken 5, 1482 Nittedal

E-post: post@touchofdance.no
Tlf.: 920 96 066

www.touchofdance.no

This entry was posted in Stillingsutlysning. Bookmark the permalink.