Dahls Danseteater søker dansere til ny produksjon

I forbindelse med grunnlovsjubileet planlegges det produksjon av en ny koreografi/danseforestilling med relatert tema. Urpremieren er satt til 21.-22. juni 2014 på Scenehuset. Perioden for innstudering går fra uke 17 og frem til forestilling (2 mnd.). Innstudering vil finne sted på Rom for Dans og/eller Scenehuset etter avtale.

Det søkes allsidige dansere med en bakgrunn som kvalifiserer til opptak/medlemskap i Norske Dansekunstnere og PRODA – profesjonell dansetrening.

Honorar vil deles likt mellom medvirkende dansekunstnere i henhold til prosjektoverskudd. Dansekunstnerne på oppdrag vil imidlertid sikres et grunnbeløp.

Søknadsfrist er 21. mars.

Dahls Danseteater viser til Natalie Dahls virksomhet innen koreografi, produksjon og undervisning, samt hennes medvirkende på de ulike prosjektene. Natalie Dahl er koreograf og produsent. Hun satt opp sin første koreografi/produksjon; Meny à la Munch, våren 2013 på Rom for Dans. Produksjonen ble senere vist som gjestespill på Tou Scene og Universitetets Aula, med tilskudd fra Stavanger kommune, Fond for lyd og bilde og Kulturetaten.

Kontakt: post@dahlsdanseteater.no / Mobil: 900 32 872

www.dahlsdanseteater.no

This entry was posted in Stillingsutlysning. Bookmark the permalink.