Tine Aspaas er ambassadør for Dansens Dager 2014

29. april er dansens internasjonale UNESCO-dag og den feires i mer enn 60 land. Ønsket for denne dagen er at dansere verden over, profesjonelle så vel som amatører, skal sette fokus på alle danseformer og feire dansen på tvers av politiske, kulturelle og religiøse skillelinjer. I år går dagene fra 26.-29. april, og ambassadør for Dansens Dager 2014 er Tine Aspaas. 

Hun er en profilert person i dansemiljøet og har lang fartstid som både pedagog, koreograf og danser i både inn- og utland. “Jeg ble utrolig glad over å få oppdraget som ambassadør for Dansens Dager i år. Jeg er stolt, takknemlig og ydmyk over å få denne muligheten til å formidle og fremme dansekunst“, sier Tine Aspaas.

”Tine Aspaas har en smittende energi og et drivende engasjement for dansen. Denne energien vil dere få se i årets Dansens Dager-dans som hun har koreografert”, sier Randi Urdal, daglig leder ved Danseinformasjonen. Årets Dansens Dager-koreografi lanseres som en instruksjonsvideo den 10. februar på Danseinformasjonens nettsider, her.

Med nærmere 250 arrangementer over fire dager er Dansens Dager Norges største dansebegivenhet. Du kan registrere ditt bidrag her.

Spørsmål kan rettes til Danseinformasjonen på e-post til post@dansensdager.no eller tlf. 23 70 94 47.

Mer info på www.dansensdager.no og se Dansens Dager på Facebook.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.