Kjære medlem

Gjennom ditt medlemskap er du med på å opprettholde driften av forbundet for dansere, pedagoger og koreografer i Norge. På det individuelle plan arbeider vi for bedre arbeidsvilkår for dansekunstnere i mange ulike arbeidsvirkeligheter. På det politiske plan arbeider vi for å skape stadig bedre ordninger og tiltak som treffer dansekunstens behov over hele landet.

De seineste årene har vi oppnådd store fremskritt for dans i Norge, og NoDa har en solid del av æren for at statlige tilskudd til dans har steget med over 80 mill kr fra 2006-2013 (en økning på 138%). Vi samarbeider også mye på tvers i kunstfeltet for å oppnå mer enn vi klarer alene.

Du har forbundet i ryggen i din profesjonelle yrkeskarriere. Vi forhandler avtaler og lønn, vi gir råd og juridisk hjelp, vi formidler informasjon, vi arrangerer kurs og seminarer, vi gir ut dansefagblad, og vi gjør så mye, mye mer.

NoDa er avhengig av styrke og representativitet for å oppnå resultater. Derfor er det så viktig at du som er dansekunstner er medlem av forbundet. Takk for medlemskapet ditt, vi gleder oss til å jobbe videre for dansen som yrkesvei!

PS! Når du får faktura i posten fra oss: Betal i tide, så sparer du forbundet for mange unødvendige kroner til arbeidstid, porto, materiell og regnskapsførsel i forbindelse med purringsrunder. Og husk at hele fagforeningskontingenten kan fradragsføres på selvangivelsen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.