Fredelig jul-

ønskes deg fra styret og de ansatte ved kontoret; Peder, Grete, Kathrine og Ingvild.
Vi har tilbakelagt en aktiv høst, der vi blant annet fikk et nytt politisk flertall å jobbe med. Vi har et godt og engasjert styre som behandler viktige saker og debatter i dansekunstfeltet. NoDa er til stede på veldig mange fronter, og gjør en forskjell.

Nå tar vi en pustepause i jula og lader batteriene til ny innsats i 2014. En utfordring for forbundets ressurser er at medlemstallet er stagnert. Det er helt avgjørende at de som jobber i dansefeltet velger å være medlem, for å støtte alt arbeidet som gjøres for å bedre forholdene for dansekunsten rundt i landet. Vi setter enormt pris på dersom du hjelper oss, at du hører med kolleger om de er medlem eller ei, og oppfordrer dem til å bli det.

NoDa ønsker deg en GLAD JUL og et SPENSTIG NYTT ÅR!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.