Velkommen til julespleis 18. desember

Dis-kursgruppa (NoDas kursgruppe) inviterer onsdag 18. desember til Ekstra spesielt julespleis, fra kl. 17:00/19:00 på Scenehuset, Bogstadveien 49 i Oslo. De lover at årets siste spleis#8 blir fullt av overraskelser.De som ønsker, kommer til Scenehuset mellom kl. 17 og 19, og skriver seg opp på kveldens meny. De som vil være med som tilskuere kommer kl. 19, og tar da som vanlig med mat eller drikke. spleis er stedet der det dekkes til bords med kunstnerisk praksis, arbeider, tanker og ideer. Festen fortsetter på framtidsdans.no sin side Dagen derpå, der refleksjoner, spørsmål og tekster kan deles i etterkant. Se også Facebook-event her.

Velkommen. Velbekomme. Kom!

Dis-kursgruppa er oppnevnt av forbundet og består av Kristine Karåla Øren, Jorunn Kjersem Hildre, Solveig Styve Holte, Brynjar Bandlien og Bente Alice Westgaard.

Arrangementet er støttet av Norske Dansekunstneres vederlagsfond.

 

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.