KompaniKontra, etter invitasjon

KompaniKontra søker to allsidige profesjonelle dansere med driv og engasjement. Audition holdes søndag 19. januar kl. 12 i KGB Dans og Balletts lokaler på CC Vest i Oslo, Lilleakerveien 14.

Audition vil inneholde momenter av jazz, moderne og improvisasjon, samt en kort samtale. Send søknad med CV, bilde og eventuelle linker til kompanikontra@gmail.com. Søknadsfrist er 10. januar. Aktuelle kandidater vil motta invitasjon til audition på e-post.

KompaniKontra er et prosjektbasert dansekompani med profesjonelle dansekunstnere som startet opp i 2008. Vi tilbyr egenproduserte forestillinger, koreografitjenester og kurs/workshops. Kompaniets medlemmer har alle utdannelse fra Norge og utlandet, flere av oss også innenfor musikk og teater. Kompaniet har base og ukentlige treninger i Oslo, men siden mange av danserne opprinnelig kommer fra Vestfold ønsker vi også å bidra til en profesjonell arena for dans her.

www.kompanikontra.no

This entry was posted in Auditions. Bookmark the permalink.