NoDa inviterer til KickOff for ferske dansekunstnere

Kom til en uformell prat om livet som dansekunstner. Erfarne dansekunstnere forteller om både smarte valg og dumme ting – på jobben, med kontrakten, med selvtilliten, med motivasjonen, med NAV, – med fokus på å gi råd videre.

Hvordan få jobber? Hvordan fylle dagene? Hvordan bli kjent med bransjen, og få bransjen kjent med deg? Hva bør du passe deg for?

Gry Kipperberg, Knut Arild Flatner, Ella Fiskum og Magnus Myhr er blant dem som vil dele av sine erfaringer og råd om karriereveier og -valg. Generalsekretær Grete vil surfe frem arbeidslivsinfo på nettsida vår. Åpent for alle spørsmål. Servering av vin/øl/mineralvann.

Velkommen!

Torsdag 5. september kl. 18 hos NoDa i Welhavens gt. 1.

 

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.