Skuespiller- og danseralliansen kan bli permanent fra 2014

De rødgrønne presenterte sitt tredje kulturløft søndag 11. august. I Kulturløftet 3 trekker regjeringen opp hovedlinjene for sin fremtidige kulturpolitikken. Ett av punktene er å omgjøre Skuespiller-og danseralliansen til en permanent ordning allerede fra neste år. Dette er godt nytt, sier forbundsleder Peder Horgen til Dagsavisen, les oppslaget her.

Regjeringen lover å oppfylle løftet om 1 % til kultur, som vil medføre 600 mill. kr. til kulturbudsjettet for 2014. NoDa ser at mange av punktene i løftet er forenelig med våre tanker om hvordan dansen kan utvikles i årene fremover, blant annet skal kunstnernes levekår forbedres, det skal satses regionalt, skapes kraftsentre for kultur over hele landet og kunstens frihet og ytringsmangfold skal sikres.

Her finner du Kulturløftet 3.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.