Musikkteaterworkshop 2013

NoDa og MFO samarbeider med Musikkteaterforum om å arrangere Musikkteaterworkshopen 2013, 13. til 15. oktober. Vi lover et spennende og variert program, med kursholdere fra inn- og utland. Program, påmelding og priser blir utlyst i slutten av august. Alle som har medlemskap hos NoDa, MFO og MTF får rabatt. Profesjonelle utøvere fra Sverige og Danmark har også mulighet til å delta. Se utlysning for Musikkteaterworkshopen 2013.

Dette vil du ikke gå glipp av!

Har du spørsmål kan du kontakte administrativ leder i Musikkteaterforum Linda Stol Strigsve på
e-post: linda@musikkteaterforum.no

Musikkteaterworkshopen 2013 støttes av FFUK og Komponistforeningen. Prosjektet er delfinansiert med midler fra Det Norske Teatret som en del av forliksavtalen i forbindelse med Jesus Christ Superstar-saken mellom Musikernes fellesorganisasjon / Norske Dansekunstnere og Det Norske Teatret / NTO.  Midlene skal komme musikalartister og partene i samarbeidet til gode. Avtalen inneholder også en særavtale mellom tariffpartene NTO og MFO / NoDa, vedrørende bruk av elev og studenter i oppsetninger ved NTOs medlemsteatre.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.