Åpen workshop på Dansens Hus 13. april

Lørdag 13. april kl. 13:00-15:00 holder Kristina Søetorp og Ida Wigdel workshop på Studioscenen i forbindelse med forestillingen “The Line” på Dansens Hus. Workshopen er for profesjonelle dansere og sisteårssudenter, og er åpen for publikum.

Denne våren har Dansens Hus invitert noen av sesongens koreografer og dansekunstnere til å holde workshop for profesjonelle dansere og sisteårsstudenter; og publikum er velkomne til å se på! Her kan publikum få innblikk i hva som skjer når det lages dans, og dansere får møte og jobbe med fremtredende norske og internasjonale dansekunstnere. Arrangeres i samarbeid med PRODA – Profesjonell Dansetrening Oslo.

Arrangementet er gratis for publikum. Det er ikke nødvendig å bestille plass på forhånd. Dansere som vil delta må kjøpe billett til forestillingen. Meld deg på og kjøp billett her. Merk: Billettkategorien er kalt “workshop” og ligger nederst på listen av valgalternativer.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.