NoDa reagerer på sosial dumping

Halve ensemblet i Scene Kvelder AS sin oppsetning av My Fair Lady er ulønnede studenter fra Bårdar. Dette fører til at arbeidsmarkedet for profesjonelle dansere svekkes. Kommersielle aktører utnytter talentene. Følg saken og sjekk lenkesamlingen vår under.

Du kan se innslaget fra NRK Dagsrevyen 30.01.2013, her.
Saken er fulgt opp på nrk.no, her. Og forbundsleder Peder Horgen har skrevet en leder om saken. NRK p2 hadde et innslag på Kulturnytt 31.01.2013, som du kan laste ned og høre her (ca. 3:20-10:40 i sendingen). Opptak av P2s Kulturnytt-sending 31.01.2013 der Peder Horgen møtte rektor ved Bårdar Akademiet Hilde Haugan, til debatt i studio, finner du her.

Debatten går også på sosiale medier. Del, lik og diskuter på NoDa sin Facebook-side.

Stå sterkere med NoDa – bli medlem i dag!

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.