Dansens Hus holder åpen workshop

Lørdag 2. februar kl. 13:00 arrangerer Dansens Hus workshop for profesjonelle dansere og sisteårstudenter på en av sine scener der publikum inviterers til å se på fra amfiet. Workshopen holdes av danserne Mattias Ekholm og Lone Torvik fra Ingun Bjørnsgaard Prosjekt i forbindelse med forestilling “Preambulum”.

Hva skjer egentlig når det lages dans? Hvordan jobber de ulike koreografene? Har de det morsomt eller er stemningen konsentrert og alvorlig? Her finner du som publikummer ut hva som skjer når det lages dans, og du som danser får møte og jobbe med fremtredende norske og internasjonale dansekunstnere. Foajeen er åpen, og det går an å kjøpe kaffe med mer, samt kjøpe billetter til kveldens eller andre av sesongens forestillinger.

Arrangementet er gratis for publikum. Det er ikke nødvendig å bestille plass på forhånd. Dansere som vil delta må kjøpe billett til forestillingen, her.

 

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.