Kick-Off for koreografer – LYSKURS 13. september.

Noda’s kursgruppe arrangerte i fjor “Kick-Off for koreografer” med fokus på koreografen som arbeidsgiver. Vi ønsker å ha Kick-Off for koreografer som en føljetong der vi hvert år tilbyr noe som er relevant, kunnskapsbyggende, inspirerende og nettverksbyggende. I år tilbyr vi et lyskurs med lysdesigner Ingeborg S. Olerud på Dansens Hus’ Studioscene! Datoen er allerede tirsdag 13. september, så meld deg på!
Med lyskurset ønsker vi å fokusere på kunnskapsbygging og målet er å få en innføring i lysdesign, forståelsen av ulike funksjoner, hvordan man prater om lys, hva en lysdesigner gjør, og hvordan man mer bevisst kan bruke lys som scenisk virkemiddel. Vi håper også at kurset kan være med på å øke kvaliteten av lysbruk, og at man kan skape en større forståelse mellom koreograf og lysdesigner.
Tid: tirsdag 13. sept fra kl 10.00 – 15.00 Sted: Dansens Hus studioscene, Oslo
Vi stiller med kaffe, te og frukt, men ta gjerne med egen matpakke! Velkommen til morgenmingel fra kl 9.30! Baren er åpen fram til kl 16.00, så det er bare å bli hengende etterpå☺
For påmelding, send en mail til live@norskedansekunstnere.no Frist er fredag 9. september

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.