Nå er påmelding til Gullsekken 2013 åpnet!

Gullsekken er en årlig prisutdeling knyttet til Den kulturelle skolesekken – en nasjonal satsing som skal bidra til at alle elever i norske skoler får møte profesjonell kunst og kultur av alle slag. Én skole og én produksjon vinner hver sin pris, og kåres av en fagjury. 

Nå er det åpnet for å melde på kandidater til Gullsekken 2013.  Årets juryeleder er forfatter og regissør Arne Berggren, og prisutdeling finner sted i Bergen 20. mars.

Alle kan melde på kandidater til Gullsekken 2013. Du kan melde på din egen skole eller produksjon eller en skole eller produksjon du mener fortjener prisen. Husk å begrunne forslaget godt, og dersom du melder på en produksjon må den dokumenteres skikkelig! Les mer på gullsekken.no. Ved spørsmål, kontakt sekretariatet på tlf. 21 04 58 00

Frist for påmelding er 10. januar. Priskriterier og påmeldingsskjema finner du her.

Den kulturelle skolesekken finansieres i hovedsak gjennom spillemidlene. Om lag 167 millioner av overskuddet til Norsk Tipping går hvert år til dette formålet.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.