Workshop for musikalartister, sangere og dansere 19. – 21. oktober!

NoDa og MFO, i samarbeid med Det Norske Teater og Musikalteaterforum inviterer til workshop for musikalartister, sangere og dansere i oktober. Det blir 3 hele dager med innstudering av musikalnummer, sangtrening og tekstanalyse. Deltakerne skal velge ett av temaene for å kunne gå mer i dybden. Vi skal legger opp til debatt og tid til uformell prat, her kan du treffe gamle kollegaer og bli kjent med nye. Det blir også anledning til å se ”Evita” og ”Jungelboken” på DNT!
Detaljer om workshop’en kommer i august, det blir også en påmeldingsrunde, først til mølla, så følg med på info og hold av helgen 19. -21. oktober!

Prosjektet er finansiert med midler fra Det Norske Teateret som en del av forliksavtalen i forbindelse med Jesus Christ Superstar-saken mellom Musikernes fellesorganisasjon / Norske Dansekunstnere og Det Norske Teater / NTO.  Midlene skal komme musikalartister og partene i samarbeidet til gode.
Avtalen inneholder også en særavtale mellom tariffpartene NTO og MFO / NoDa, vedrørende bruk av elev og studenter i oppsetninger ved NTOs medlemsteatre.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.